På denne her side kan du finde nyheder om de golfture jeg tager med på som spillende underviser, træner og guide. Derudover kan jeg hjælp dig på ture, hvor I er en lille VIP gruppe (4 - 12 personer), som ønsker at have en dedikeret, erfaren og tidligere Europa Tour spiller med til at hjælpe jer med lidt undevisning, spil på banen og planlægning af turen. Ring eller skriv endelig og hør om det kunne være interessant for jer? Jeg tager også gerne med på f.eks. din klubs elitetræningstur og hjælper den daglige træner med at gøre turen lidt ekstra spændende for eliten.

       I tilfælde der skulle opstå alvorlig sygdom i nærmeste familie eller jeg af anden grund bliver forhindret i at tage med dig/jer, så finder jeg selvfølgelig en kvalificeret aføser til turen. Alternativt kan du/I, når du/I booker turen ved den "fysiske udbyder" på turen tegne forsikring mod netop, at rejselederen skulle blive forhindret.

      Bemærk, at alle golfrejser faktureres direkte gennem den tekniske rejsearrangør til det pågældende rejsested og at der tages forbehold for prisændringer som følge af kurser, lufthavnsskatter, olietillæg og lignende. Der tages ligeledes forbehold for trykfejl og ved dårlig/uspilleligt vejr er det den pågældende banes politik der afgør hvad vi gør.